Divorţul este o instituţie la fel de cunoscută ca şi cea a căsătoriei, dar mult mai delicată din punctul de vedere al consecinţelor sale asupra soţilor şi copiilor.

Pentru ca efectele sale negative să fie cât mai reduse este nevoie de un specialist care, empatizând cu clientul său, să găsească calea cea mai scurtă şi mai potrivită soluţionării unui divorţ.

Avocat divorţ – servicii de consultanţă cu privire la procedura de urmat: divorţ prin acord, divorţ la cererea unuia dintre soţi când, din cauza unor motive temeinice, raporturile dintre soţi sunt grav vătămate şi continuarea căsătoriei nu mai este posibilă, divorţ la cererea unuia dintre soţi, după o separare în fapt care a durat cel puţin 2 ani; divorţ din motive medicale.

Divorţul prin acordul soţilor pronunţat pe cale judiciară, pe cale administrativă sau prin procedură notarială

Conceperea cererii de divorţ şi asistarea/reprezentarea clientului în procedura de divorţ în faţa notarului, a ofiţerului de stare civilă sau a instanţei de judecată;

Reprezentarea clientului în relaţia cu fostul soţ în vederea păstrării numelui dobândit în timpul căsătoriei, stabilirii custodiei copiilor minori, încetarea regimului matrimonial, acordarea unei prestaţii compensatorii, a despăgubirilor pentru prejudiciul suferit ca urmare a desfacerii căsătoriei.

Alte servicii din domeniul avocaturii de familie – avocat partaj, avocat specializat în amenzi de circulaţie, avocat malpraxis medical.